Natuurlijk vergaderen op De Elzenhoek

Natuurlijk vergaderen op De Elzenhoek

Vergaderen op een inspirerende locatie, een workshop of lezing geven met uitzicht over het boerenerf, een wijk-, kinder- of creatieve activiteit organiseren op een unieke locatie
of wilt u om een andere reden een ruimte huren midden in de wijk en midden in de natuur? Dan is de ruimte op het splinternieuwe NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek in Oss iets voor u!

Deze mooie hoge ruimte heeft prachtig uitzicht over de ponyweide en het erf van de boerderij en is voorzien van alle moderne faciliteiten. Afhankelijk van de opstelling is de ruimte geschikt voor 25-40 personen.

In de pauze kunt u een rondje maken over het erf van de sfeervolle kinderboerderij, een kijkje nemen in de stal of wandeling maken in het park.

De ruimte is te huur per dagdeel, zowel doordeweeks als in het weekend.
Ook is het mogelijk om een (h)eerlijke lunch of een lekker hapje en drankje te reserveren bij uw vergadering, workshop, lezing, activiteit of bijeenkomst.

Heeft u specifieke wensen, dan denken wij graag met u mee!

Voor meer informatie

Talitha Visser, coördinator NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek
[0412]641492 of t.visser@oss.nl

Kosten

09.00-12.00 € 75
12.00-17.00 € 100

Inclusief:
Onbeperkt koffie/ thee/ water
Draadloos internet
Interactieve beamer
Flipover met stiften
Whiteboard

Luncharrangementen

Voor onze lunches werken we samen met Lekker Vertrouwd. In deze lunchroom in Oss werken jongens en meiden met een beperking. Zij verzorgen voor de vergaderingen een (h)eerlijke lunch: dagvers en huisgemaakt.

Een lunch bestaat uit een lekkere soep, sandwiches van boerenbrood met bijvoorbeeld carpaccio, gerookte zalm, brie of gezond, een brownie, melk en een lekkere fruitsalade.
Deze lunch kost € 11,50 per persoon.

Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor iets lekkers van Bakkerij Lamers:
Gebakje bij de koffie: € 1,95
Hartige warme broodjes: € 2,00

Alle opbrengsten komen ten goede aan de kinderboerderij en het NME-Centrum

tags Home, 2013