Lease je eigen cavia of muis!

Lease je eigen cavia of muis!

Vaak horen we van ouders dat hun kinderen een huisdier willen, maar ze niet zeker weten of ze een huisdier (en vooral de verzorging ervan) leuk blijven vinden. Om te voorkomen dat dieren worden gekocht en vervolgens weer naar de winkel worden teruggebracht, op marktplaats terecht komen of gedumpt worden op de kinderboerderij, hebben we hier iets voor bedacht!

Bij kinderboerderij De Elzenhoek kun je vanaf nu je eigen huisdier leasen! Zes weken lang mag je uitzoeken of je een geschikt huisdierbaasje bent. Voor een klein bedrag lease je twee cavia’s of twee muizen inclusief kooi. Je krijgt het verzorgingsboekje 'Meer plezier voor je huisdier' en een afvinklijstje waarop je elke dag ziet wat je moet doen om je cavia's of muizen gezond en vrolijk te houden. Heb je goed je best gedaan en zijn je nieuwe huisdieren gezond en blij? Dan krijg je aan het einde een echt diploma.

Kosten

De kosten om twee cavia's of twee muizen te leasen zijn € 15. Je mag de cavia's of muizen dan 6 weken houden en krijgt een kooi met toebehoren mee. Voor de kooi betaal je € 35 borg, dit krijg je aan het einde weer terug.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar t.visser@oss.nl